WhatsApp-Image-2021-02-09-at-13.06.00-1200x851.jpeg

16. februāris, 2021 Atpūtas komplekss "Klidziņa"

2021.gada 1.maijā plkst.17.00-21.00

Pasākuma būtība

 Nesteidzīgi dārza svētki atpūtas kompleksa “Klidziņa” teritorijā ar burvīgu skatu uz Daugavu. Ģimenes un draugu kopā būšanas laiks. Karodziņu un lampu virtenes, svaigs gaiss, garšīgs ēdiens, plaša teritorija, draudzīga vide ikvienam.

Sagaidīsim saulrietu kopā!

Muzikālais noformējums

 Grupa „The Rolltones” dibināta 2006. gada vasarā, kad populārā kafejnīcā iepretim Latvijas Mūzikas Akadēmijai, kopā sanāca četri mūziķi – Uģis Eihvalds, Valters Sprūdžs, Jānis Lācis un Atis Zviedris. Pēc neskaitāmām kopmēģinājumu sesijām dažādos diennakts periodos un desmitiem litru kafijas, tika ielikts labs pamats turpmākajai darbībai.

Grupa uzstāsies laika posmā no 18.00-19.00. Pēc tam par mūziku un dejām gādās DJ.

Bērniem draudzīga vieta

 Ak, šie bērni! Tādā ļoti labā nozīmē tas “AK!”. Kustīgi, darbīgi, kā mazas ūdenszāles. Mums ir iespējas viņus nodarbināt. Pirmkārt, mums ir feins bērnu rotaļu laukums, kurā var droši dzīvoties un darboties. Otrkārt, dārza teritorija ir gana plaša, lai skrietu, dejotu un mestu kūleņus. Treškārt, piedāvāsim iegādāties baltos cukurvates mākoņus, kokteiļus un citus gardumus.

Pasākums arī mūsu mazākajiem draugiem

 Mēs ļoti mīlam visas dzīvas radībiņas. Tāpēc droši aicināti gan suņu, kaķu, trušu, kāmīšu un citu zvēru saimnieki kopā ar mīluļiem apmeklēt pasākumus. Pļavas mums plašas. Dzeramo ūdeni nodrošināsim jebkurā laikā.

Ar ko mielosimies?

Grillēsim gaļas, cepsim burgerus, frī kartupeļus, piedāvāsim karstu soļanku, nagetus, fish&chips un citus gardumus. Viss svaigs un Jūsu acu priekšā gatavots.

Protams, cienāsim arī ar vasaras dzērienu karalieni- boli un citiem garšīgiem padzērieniem.

Draudzīgs ieteikums

Aicinām visus ņemt līdzi sedziņas, spilvenus un tērpties brīvos, svinīgos dārza tērpos. Ziedēsim pavasarī kopā!!!

Samaini dalības biļeti pret 3 Klidziņas picām!

Pašlaik ir neskaidri laiki, bet atpūsties vēlamies visi, tāpēc piedāvājam izdevīgu darījumu:

Iegādājieties dalību pasākumā, bet, gadījumā, ja ierobežojumu dēļ to rīkot nebūs iespējams vai Jums pašiem plāni mainīsies, apmainiet  biļeti pret 3 garšīgajām Klidziņas picām pēc izvēles. Zaudētāji nebūs neviens, jo darījuma pamatā ir sapratne un abpusējs izdevīgums.

Dāvināšanas iespējas

 Pasākums pēc savas būtības un izpildījuma var būt lieliska dāvana draugiem, kolēģiem, priekšniekiem, vecākiem, māsām brāļiem, omēm un opjiem dzīves svarīgajos brīžos. Nelauziet galvu par to, kā iepriecināt savus mīļos svētkos. Dāviniet neaizmirstamus mirkļus un kopā būšanu.

Informācija saziņai

Ja rodas jautājumi vai sirds pilna, droši zvaniet: 28066866, vai rakstiet: pasakumi@klidzina.lv

SVARĪGI!!!

Mēs ar lielu atbildības sajūtu attiecamies pret pasākumu organizēšanu, lai mūsu viesis justos labi, ērti un galvenais- droši! Pasākuma apmeklētājus zonēsim pa speciāli atzīmētām zonām, nodrošināsim roku dezinfekcijas līdzekļus, kā arī pārbaudīsim pasākuma drošību tā īstenošanas laikā atbilstoši valstī noteiktajām drošības prasībām.

Biļetes iegādājies šeit:

http://www.klidzina.lv/product/darza-svetki-klidzina/

 


5-1200x1697.jpg

9. novembris, 2020 Sandra

Lai gan vīruss vandās pa Latviju neviena neaicināts, mēs turpinām strādāt ar vēl lielāku uzcītību un atbildību pret Jums, mūsu dārgie klienti un māti dabu. Esam pielāgojuši līdzņemamo ēdienu klāstu, raugāmies arī ēdienu piegādes virzienā un esam atvērti visa veida sadarbībām. Tāpēc ikdienu no 9.00-17.00 iebrauc pie mums bistro ar savu ēdiena līdzņemamo trauku un saņem 5% atlaidi pirkumam. Mazināsim izmestā iepakojuma kalnus un izmantosim no mājām paņemtās burciņas, kastītes, turziņas.

Sargāsim sevi un sargāsim vidi, kurā atrodamies.

Ar sveicieniem,

Jūsu “Klidziņas” administrācija